С Ивайло Стефанов Добрев се срещаме, за да ни разкаже

...
 С Ивайло Стефанов Добрев се срещаме, за да ни разкаже
Коментари Харесай

Чистим Авгиевите обори

 С Ивайло Стефанов Добрев се срещаме, с цел да ни опише какво съгласно наблюденията му ни чака на астрологично и духовно равнище. Ивайло е астролог, който борави освен с класическа астрология, само че изследва по-тясно езотеричната, кармичната и здравната й страна. Авторските му текстове в обществените мрежи палят вяра и ентусиазъм у хората с интерес към духовните глъбини на живота.
 
През последните дни всички виждат една активност и тежест на прочувствено и физическо равнище. Какво се случва?
Първият фактор е, че бяхме в края на знака Риби, обвързван с края и дълбокото поглъщане и филтриране на всички равнища. Труден знак и време. Но с пролетното равноденствие и с влизането на знак Овен настава същинското начало на годината. Слънцето, като велико създание, изпраща животворен волеви подтик насам и ние усещаме, че още веднъж има живот, вяра. Пак действаме, живи сме, всеки има някаква нова вяра, даже и наивна и по овенски, та в случай че щеш и за изборите, които предстоят. Много е хубаво да имаме тази сила в себе си.

Какво носят със себе си огромните астрологични цикли, които започнаха и които предстоят?В общ проект Водолейския цикъл, в който сме, носи филтриране – в  класическата астрология рядко се приказва за това. Това е пътят на ученика, който търси душата си и минава през разнообразни подвизи. 12-те зодиакални знака са всички подвизи, които търсещият възпитаник би трябвало да развие. Подвигът на Водолей е чистенето на Авгиевите обори – Херкулес би трябвало да почисти фекалиите на един град (които символизират нечистите мисли на хората, образуващи карма), които са толкоз доста, че той не може да се оправи с правата лопата и отпушва коритата на две реки. Това са реките на любовта и на живота. Те са свързани със сърдечната чакра, т.е. отварянето на сърцето отмива нечистотиите и кармата. За това Херкулес не получава премия, тук приказваме за подвига на безличното служене. -    
Посланието е „ Чисти и служи с отворено сърце и не очаквай премия, стани канал на божественото, тъй като с личността и егото си няма по какъв начин извършиш подвига “.
Хората със мощен Водолей в наталната си карта имат за цел да спомогнат за пречистването на света, като са наясно с безличното служене, което носи същинска и цялостна независимост от егоцентрирането. Добре е да знаем, че не ние вършим работата, а висшите сили през нас.

Уран в Телец пък дава доста въздействия в живота ни. Връщане към природата и засилен контакт с нея. Носи смяна в цялата ценностна система на човечеството. В интервал от 3-4 години ще се съберат дребни общества от хора, обединени от общи идеали наоколо до природата. Това състояние на Уран дава опция също за по-широко потребление на високите технологии, които ще ни дадат още повече независимост в всекидневието. Например да сме надалеч от града, само че да вършим работата си и оттова. Това е най-близкото, което идва към нас, само че предстоят доста забавни разгръщания.


Истината е, че незабелязано вървим към олекотяване, филтриране. Толкова хора си отиват от Земята сега и то по въздушен метод – посредством вирус по въздуха. Този вирус е обвързван с нашите нечистотии в съзнанието и мозъка. Ще остават единствено души, които могат да откликнат на новите трептения и сила, и желаят да живеят в мир, съгласие, обич и приятелство. Трябва да се разбере вярно, тези, които си отиват, не са безусловно единствено неприятни хора. Свръхчувствителни хора, които не са съумели да заземят силата, която взимат от горната страна, също си отпътуват и ние го виждаме в последно време. Ще остават тези, които са съумели да бъдат с небето и земята, да овладеят прочувствения си свят и да управляват мозъка си. Идеята за положителните хора е доста нереална и виждайки по какъв начин чисти и положителни хора умират, ние стигаме до неразгадаем абсурд, който обаче има друго пояснение, което не виждаме.
„ Неразбраните положителни “ хора са такива, изкривили божествената концепция, те стопират работата и развиването на душата с изрази като „ аз съм неразбираем “, „ аз доста пострадвам “. Затова техните души получават излаз и облекчение посредством физическата гибел.
А по какъв начин тези, които остават, да преминат през загубата?
Човешкото в нас постоянно ще страда. Аз също последните две години изгубих доста близки хора и нещо в мен на несъмнено равнище продължава да страда, само че с по-висше схващане, без да пренебрегвам човешкия фактор, минавам през това. Получих доста доказателства, че това надалеч не е краят. Имал съм доста прекарвания, близки до гибелта, и безусловно, и метафорично, също така доста сънувам и по този начин съм достигал положения, в които съм усещал съзнанието си изцяло свободно. От първо лице съм се убедил в съществуването на друго, с изключение на физическия живот. Добре е хората да стартират да намират по-висше схващане и концепция за живота. Когато гибелта ни покруси и забележим, че не я разбираме, да стартираме да четем и търсим дълбокия й смисъл.    
Смъртта е просто една мощна промяна и избавление. Ако останем в равнището на схващане, в което сме съкрушени, още веднъж сме в ролята на жертва и се самосъжаляваме и сграбчване в тялото.
Страдат най-вече хората, които остават заровени в материалната действителност. Незнанието е бичът на съвремието, както и привързаността към формата. Имаме накриво и изопачено схващане за гибелта, а тя е едно с живота.

Как се отразява това време на хората от другите стихии?
Понеже Водолеят е знак на нажежения електрически въздух, на хората с повече въздух в картите и тези, които са гъвкави в живота, ще им бъде по-лесна цялата тази смяна. При водните хора всичко минава през прочувствения уред и това може доста да ги изтощи. Земните са прекомерно закрепени в материалното и на тях може да им бъде най-трудно. Като цяло би трябвало да се развива схватливост, пъргавина и адаптивност.

Кой е методът за справяне с пандемията?Да приемем вируса. Колкото повече се опитваме да го изключим и да се защитим от него, толкоз по-агресивен става. Ако станем приемащи и признаем божествената му концепция, нещата ще се възстановяват. Висшата функционалност на вируса е филтриране на планетата по пътя на развиването й. Ясно ни се демонстрираха същински значимите неща и пътят, по който да вървим, както и в каква лъжа живеем. Затварянията, против които се бунтуваме, ни принудиха да влезем назад вкъщи, с още 3-ма или 4-ма индивида и да стартираме да ги обичаме. Да забележим какво у себе си не понасяме и да поработим върху него. Това е подобен постепенен скок, такава невероятна опция, за 1 година. И значително хора виждат обстановката по този метод.
Коронавирусът ни сподели короните, които сме не запомнили, че носим – величественото в нас, връзката ни с Бог.
Аз персонално върша ежедневни практики - медитация и молитва и това за мен е най-хубавата превантивна мярка. Друга мощна процедура е да се прекара един ден в цялостно безмълвие, самоограничение от всякакво говорене, с цел да чуем себе си. Интуицията е вътрешният глас, който е заглъхнал от всички шумове, празно говорене, което води до липса на чувствителност. Свикнали сме да приказваме незадълбочено и по доста и през множеството време да слушаме външен диалект. Телевизия, радио, другар да те занимава с часове с неща, които не те интересуват. Това е натъпкване на интуицията с всевъзможни замърсители.  Нужно е повече време да усещаме и мислим за нещата и по-малко да плямпаме.

Самолечението е дълбока признателност и примирение. „ Здравословно “ е, когато имаме „ крепко слово “ и приказваме истината, а освен когато ядем годжи бери и чия. В астрологията знакът, обвързван с лекуване, е Дева. Той е съсредоточен върху връзката разум – душа – тяло, както и върху растителната храна и лечебните свойства на природата. Тях би трябвало да преоткрием.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР